Demo Image

Моє велике Грецьке літо

Що на Вас очікує: Відпочинок на побережжі Егейського моря на одному з найвідоміших курортів Паралія (море, сонце, велика кількість

Що на Вас очікує:

Відпочинок на побережжі Егейського моря на одному з найвідоміших курортів Паралія (море, сонце, велика кількість розваг та насичене нічне життя);

8 чудо світу – Метеори; гора богів – Олімп ; Арідея – Едеса; Салоніки

ЯСКРАВІ ЛІТНІ СПОГАДИ НА ВСЕ ЖИТТЯ!!!

Дати виїздів: 02.08, 14.08, 21.08

1 день

06:00 – збір групи у місті Львові.
06:30 – виїзд зі Львова
По дорозі посадка туристів в Івано-Франківську і Чернівцях.

Транзит через територію Румунії та Болгарії.

2 день

Прибуття в Грецію. 

Побережжя Егейського моря може подарувати своїм гостям незабутні враження.

Поселення на курорті Паралія.

У декількох десятках кілометрів біля міста Катеріні знаходиться чи не найпопулярніший грецький курорт Паралія-Катеріні, в перекладі – «Пляжі Катерини». Цей курорт вже встиг стати улюбленим місцем відпочинку для туристів з різних країн, різного віку і різного рівня достатку, тут кожен знайде саме те, що він хоче.

Відпочинок на побережжі Егейського моря.

Ночівля.

3 день

Сніданок.

Паралія вважається одним з найпопулярніших курортів Греції. Безліч розважальних закладів та нічних клубів зроблять відпочинок багатим яскравими емоціями і спогадами, а піщані пляжі та блакитне море не залишить байдужим нікого.

Відпочинок на побережжі Егейського моря.

Ночівля.

4 день

Сніданок.

Відпочинок на побережжі Егейського моря.

Під час відпочинку на морі пропонуємо відвідати:

  • морську прогулянку на кораблі (25€). Сьогодні Ви приміряєте образи піратів чи відважних моряків. На Вас очікують: купання у відкритому морі, дикий пляж, смачний обід в морі, а для дорослих – напій справжніх моряків – ром! Море розваг та музики ! Пригоди чекають!
  • екскурсію ” 8 чудо світу – Святі Метеори + гора Олімп” (45€).
  • екскурсію «Арідея-Едеса – місто водоспадів» (35€). Красиве і величне місто Едеса вражає мандрівників своїми бурхливими водами, шумними водоспадам і прекрасними історичними будівлями, що оживляють спогади давно минулих днів.

Ночівля.

5 день

Сніданок.

Відпочинок на побережжі Егейського моря.

Ночівля.

6 день

Сніданок.

Також на курорті проонуємо насолодитися національною грецькою кухнею – це всілякі поєднання сиру, оливок, овочів, морепродуктів і м’яса. Оливкова олія йде в якості приправи практично до всіх страв Греції. Поїсти греки люблять і ставляться до цього процесу відповідально і з властивим їм розмахом. Так що голодним в країні залишитися непросто, а віддати належне традиційної кухні Греції безперечно варто.

Відпочинок на побережжі Егейського моря.

Ночівля.

7 день

Сніданок.

Відпочинок на побережжі Егейського моря.

Ночівля.

8 день

Сніданок.

Відпочинок на побережжі Егейського моря.

Ночівля.

9 день

Сніданок.

Ранковий відпочинок на побережжі Егейського моря.

Виселення з готелю.

Переїзд до Салонік. Оглядова екскурсія містом. (35 €*)
Салоніки – місто, яке протягом своєї історії опинялось на перехресті культур. Його спадщина органічно вписана в повсякденність, тут є місце і бурхливому нічному життю, і сучасним магазинам. Список міських пам’яток більш ніж значний: це Біла вежа з цікавим музеєм, Ано-Полі – єдина вціліла після пожежі частина міста, візантійсько-оттоманська фортеця Гептапіргіон. 15 історичних місць Салонік внесені до Списку об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Вільний час.
У Вас буде чудова можливість відправитись на шопінг в торговий центр , посмакувати стравами грецької кухні або відправитись  на острови.

Вечірній збір групи. Виїзд до України.

10 день

Їдемо додому.

По дорозі дивимось фільми, ділимось фотографіями та приємними спогадами з відпочинку;)

Пізнє прибуття до Львова.